Geile amateur koppeltje2016 (28)

Acties

Informatie

koppeltje2016 (28)

Bericht van koppeltje2016

wij zijn een koppeltje van M28 en V27 wij hebben nog niet veel ervaring hiermee maar staan open voor leuke nieuwtjes te proberen. dus als er intresse is dan geef je maar een seintje grtjes lynn en kevin x

Informatie over koppeltje2016

Naam: koppeltje2016
Leeftijd: 28
Woonplaats: Turnhout
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: dik
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag allerlei en drink graag vanalles. Mijn hobbie(s): vanalles. Mijn favoriete muziek is vanalles. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op een eerlijke een lieve man. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is ik ben niet kieskeurig en mijn favoriete plekje(s) zijn waar ik mij goed voel. Bij mannen val ik op hun het eikeltje en de teelballetjes om te spelen natuurlijk :) en lekkere tietjes , poesjes , en de bil. Piercings: nee. Relatie: ja. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: wij zijn wat verlegen en dit niet gewend om doen . we zouden graag contacten leggen op allegebied .. Mijn Sterrenbeeld is weegschaal. Mooi aan mezelf: ik kan da ni goed van mijn eigen zeggen maar geef gerust jullie mening. Mijn levensdoel is: nog lang en gelukkig leven met mijn gezinnetje . en lekker cammen enmss ook afsprekken ??als jij (ju. Mijn levensmotto is: sex too day keeps the doctor awey. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is geen plas of kaksex eikes baaa. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou